USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Індії зійшов з рейок потяг: загинули 50 людей, ще 179 постраждали

2 Червня 2023 20:44
Пасажирський поїзд зійшов з рейок у східній Індії, багато людей опинилися в пастці всередині вагонів. За даними ЗМІ, 50 людей загинули, понад 170 отримали поранення та були доставлені до лікарень.

Про це інформує УНН.

Рятувальники намагалися звільнити ще 200 людей, які виявилися замкненими у вагонах, що зійшли з рейок у штаті Одіша. Причина аварії з’ясовується.

Представник міністерства залізниць сказав, що кілька покручених частин поїзда, що зійшов з рейок, впали на сусідню колію і були збиті іншим пасажирським поїздом, що йшов з протилежного напрямку.

Інформаційне агентство Press Trust of India повідомило, що Coromandel Express, що зійшов з рейок, прямував з Ховри в штаті Західна Бенгалія в Ченнаї, столицю південного штату Таміл Наду.
Зауважимо, попри зусилля уряду щодо підвищення безпеки на залізничному транспорті щорічно на індійських залізницях відбувається кілька сотень аварій. Це найбільша у світі залізнична мережа. У серпні 1995 року недалеко від Нью-Делі зіткнулися два потяги, внаслідок чого загинуло 358 людей.

Понад 12 мільйонів людей щодня їздять Індією на 14 000 поїздів, долаючи відстань 64 000 кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus