USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

В Ірпені окупанти розстріляли журналіста New York Times. Оновлено

13 Березня 2022 14:46
В Ірпені окупанти розстріляли автівку двох журналістів. Один загинув, другого доставили у лікарню.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Щойно в районі Романівського мосту в Ірпені окупанти відкрили вогонь по автівці журналістів New York Times. 51-річний кореспондент вбитий, а його колега поранений. Зараз правоохоронці намагаються вивезти потерпілого з зони бойових дій.

«Окупанти цинічно вбивають навіть журналістів міжнародних ЗМІ, які намагаються показати правду про безчинства російських військ в Україні.

Звісно, професія журналіста передбачає ризик, втім громадянин США Брент Ренауд поплатився життям за спробу висвітлити підступність, жорстокість та безжальність агресора», - заявив Андрій Нєбитов.
Як пише Громадське, журналісту, який дістав поранення, вже надають допомогу. Його вивезли з зони бойових дій до «Охматдиту» в Києві.

Кореспондент розповів, що разом із колегою висвітлював евакуацію людей з Ірпеня, коли потрапив під обстріл. Журналіст отримав осколкове поранення у стегно. Зараз його оперують медики. Про долю свого колеги він поки не знає, лише пам'ятає, що його напарника підстрелили у шию на російському блокпосту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus