USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Іспанії бельгійський принц інфікувався коронавірусом

31 Травня 2020 21:51
Бельгійський принц Йоахім під час карантинних обмежень в зв’язку з пандемією коронавірусу відвідав Іспанію і заразився там COVID-19.

Про це напередодні повідомило BBC з посиланням на заяву королівського палацу, передає Корреспондент.

Зазначається, що 28-річний Йоахім прибув до Іспанії 26 травня по роботі, а через два дні після цього племінник бельгійського короля Філіпа відвідав вечірку в Кордові.

Іспанські ЗМІ повідомляють, що на святі було 27 осіб, що є порушенням режиму самоізоляції. Місцеві закони дозволяють збиратися компаніями не більше15 осіб. У свою чергу бельгійські ЗМІ стверджують, що на вечірці було не більше 10-12 осіб. Іспанська поліція вже почала перевірку. Порушників режиму самоізоляції можуть оштрафувати на 10 тисяч євро.

Зараз принц перебуває на самоізоляції в Іспанії. У нього легкі симптоми коронавірусу.

Принц Йоахім – молодший син принцеси Астрід Бельгійської, сестри нинішнього короля Філіпа. Принц є 10 в черзі на бельгійський престол. Відомо, що він перебуває у стосунках з іспанкою Вікторією Ортіс.

Нагадаємо, 14 березня в Бельгії ввели карантин, а з 4 травня розпочалося поетапне скасування обмежувальних заходів, яке може тривати до кінця літа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus