USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Італії арештували 100 учасників міжнародного мафіозного синдикату

16 Листопада 2021 19:04
Італійська поліція у вівторок заарештувала понад 100 осіб підозрюваних у зв’язку із мафією у трьох регіонах: Калабрії, Тоскані та Ломбардії.

Про це інформує УНН з посиланням на агенство ANSA.

Поліція арештувала членів клану Моле, однієї з найстаріших і найвпливовіших сімей найбагатшої і наймогутнішої мафії Італії. Арешти були здійснені на підставі ордерів прокуратури Мілана, Флоренції та Реджо-ді-Калабрія.

Заарештованим було пред’явлено звинувачення в об’єднанні мафії, здирстві, незаконному зберіганні зброї, незаконному обігу наркотиків, виробництві та продажу наркотиків, лихварстві, шахрайському банкрутстві, податковому шахрайстві та корупції.

Серед тих, хто перебуває під слідством у рамках розслідування в Ломбардії, є колишній мер Ломаццо та колишній міський радник за підозрою у допомозі клану Моле.

Європейське правоохоронне агентство Європол визначило клан Моле, як один з «найнебезпечніших» організованих злочинних угруповань на глобальному рівні через її «величезну фінансову силу» та «величезну корупційну силу» з присутністю в Німеччині та Іспанії.

За останні кілька років по всій північній Італії, було заарештовано низку підприємств, пов’язаних з кланом, а стосовно регіонального радника Ломбардії було проведено розслідування за купівлю голосів виборців.

На початку цього місяця цей суд виніс перші вироки калабрійським мафіозі та їхнім клієнтам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus