USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Сицилії затримали понад двадцять мафіозі з «Коза Ностри»

2 Лютого 2021 22:04
Італійська поліція в результаті масштабних рейдів затримала понад двадцять осіб із сицилійської мафіозної організації «Коза Ностра».

Про це повідомляє dpa з посиланням на МВС Італії.

Як зазначається, поліція провела рейди в Палермо, Агрідженто і декількох інших сицилійських міст, затримавши понад двадцять босів і спільників «Коза Ностри».

Слідчі уточнили, що затриманими соратниками мафії були поліцейські і працівники місцевих в’язниць, за допомогою яких увʼязнені боси мафії тримали зв’язок із зовнішнім світом.

Як відомо, боса «Коза Ностри» Маттео Месіна Денаро в 2020 році заочно засудили до довічного ув’язнення. У 1993 році він зник, але продовжує керувати злочинною організацією, попри статус втікача.

Раніше італійська поліція затримала 49 осіб під час спецоперації проти великого мафіозного клану «Ндрангета».

Як відомо, в Італії діють багато організованих злочинних груп, які в законодавстві називаються злочинно-мафіозними угрупованнями. Найвідоміші клани італійської мафії – сицилійська «Коза Ностра», калабрійська «Ндрангета» і неаполітанська «Каморра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus