USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Італії першу українку вилікували від коронавірусу унікальним методом

30 Березня 2020 07:00
Українці Павлині Шимбір із селища на Вінничині вдалося вижити і одужати від коронавірусу завдяки італійському професору, який застосував для її лікування унікальну методику, хоча лікарі у приймальному відділенні були переконані у швидкій смерті жінки.

Про це пише ТСН.

Уже 10 років жінка працює в італійському містечку Медічина, яке зараз є бордовою зоною, тобто закрите звідусіль, і там захворіла на короновірус. Сталося це 3 тижні тому, а вчора вона нарешті почула заповітне «здорова».

Жінка розповідає, що італійські медики її просто врятували, адже ускладнював хворобу ще й цукровий діабет. Лікували її експериментальним італійським методом, який схожий до лікування ревматизму.

«Метод був придуманий італійським професором на лікуванні ревматоїдного артриту, документи у мене всі є, але інформація в них конфеденційна, щоб не почали виробляти щось подібне підпільно і не постраждали наші громадяни», – розповідає Павліна.

Жінка додає, що за цим протоколом лікували всього лише 5 людей, але у всіх дуже швидка була позитивна динаміка. Лише на 4 добу зафіксували стрімке покращення.

Перша українка в Італії, якій вдалося побороти коронавірус, уже вдома, але 14 днів вона має залишатись на самоізоліяції. Два рази на тиждень її везтимуть до лікарні і «вчитимуть» правильно дихати, щоб постраждалі легені насичувались киснем.

Жінка розповіла, що їй видали антисептик, яким вона мусить користуватися при кожному торканні до якихось поверхонь. Вона з жахом згадує своє захворювання. «Я тиждень була дома з температурою, але на четверту добу я перестала ставати на ноги, били страшні болі, навіть до волосся не могла доторкнутись, до вечора я не змогла набрати кисню. Мене швидка завезли до лікарні, у мене було лише 22% кисню, тож потрібен був аппарат ШВЛ, але їх вже там не було, мене перевозили», – розповідає жінка.

Допоки відбувалось транспортування, а це лише 15 хвилин, стан Павліни ще більше погіршився, у лікарню її доправили вже у критичному стані. «Перша професорка сказала, що я вже все. Я ще була при тямі і я чула це і не розуміла, як можу бути «все», якщо я чую це, я знала, що ще не кінець. Далі три дні в мене зникло з пам’яті. 56 годин я була на апараті штучної вентиляції легень. Зараз у мене просто подерта горловина, мені здається що там кров є», – додає Павліна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus