USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повернуть гроші за квитки: «Укрзалізниця» зупинила залізничне сполучення з Польщею

15 Березня 2020 16:28
Пасажирське залізничне сполучення між Україною та Польщею повністю призупинено: низка поїздів скасована, а деяким обмежено маршрути курсування.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на пресслужбу акціонерної компанії «Укрзалізниця».

«Зокрема, скасовано поїзди № 67/68 Київ – Варшава, № 89/90 Перемишль – Львів, № 51/52 Львів – Вроцлав, та безпересадкові вагони Київ – Вроцлав. Поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ – Перемишль обмежено маршрут до Львова. Також Львів буде кінцевою станцією для поїзда № 35/36 Одеса – Перемишль, який вирушає у рейс з 14 – 16 березня. Про подальше його курсування буде поінформовано додатково. Продаж квитків на відмінені рейси призупинено», – йдеться у повідомленні.

Також в компанії зазначили, що повертатимуть пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди – без стягнення додаткових зборів. Для цього потрібно звернутися у будь-яку залізничну касу. А квитки, придбані через інтернет, повертаються через онлайн сервіси. На поїзди, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у разі, якщо була скасовано зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ.

У компанії закликали у разі виникнення питань під час повернення квитків, звертатися до контактного центру «Укрзалізниці»: 0 800 503 111 або у месенджер на офіційній сторінці у Facebook. «Перепрошуємо за незручності та закликаємо пасажирів ставитися до ситуації з розумінням», – зазначив перевізник.

Як повідомлялося, Кабмін тимчасово заборонив в’їзд в Україну іноземців та закрив міжнародне регулярне пасажирське сполучення. Так, ухваленим рішенням передбачено: тимчасово закрити з 00 год. 00 хв. 17 березня 2020 року до 3 квітня пункти пропуску через державний кордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення (за виключенням низки категорій громадян); тимчасово заборонити з 00 год. 00 хв. 16 березня 2020 року до 3 квітня перетинання державного кордону на в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства (за виключенням низки категорій громадян). 13 березня «Укрзалізниця» у відповідь на оголошення Словаччиною надзвичайного стану через коронавірус і припинення пасажирських міждержавних перевезень на всіх пунктах перетину кордону з усіма сусідніми країнами з метою обмеження поширення захворювання також повідомила про тимчасове припинення пасажирського залізничного сполучення з цією країною, починаючи відсьогодні з 7-ї години ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus