USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Італії продовжать карантин до початку травня, – ЗМІ

10 Квітня 2020 18:15
Уряд Італії планує продовжити жорсткі обмеження для запобігання поширенню COVID-19 до 3 травня.

Як передає Європейська правда, про це з посиланням на джерела повідомляють італійські ЗМІ, серед яких Corriere Della Sera.

Очікується, що прем’єр-міністр Джузеппе Конте ухвалить новий надзвичайний указ про продовження карантину у п’ятницю 10 квітня або в суботу 11 квітня.

Хоча загальнонаціональний карантин із забороною виходу з дому і закриття більшості підприємств продовжиться, передбачаються деякі послаблення. Ймовірно, з 14 квітня дозволять відкритися бібліотекам, канцелярським магазинам, виробникам сільськогосподарської техніки, лісопромисловим компаніям і, можливо, магазинам одягу для дітей.

«Ми не можемо ризикувати, почавши все спочатку», – сказав Конте міністрам і журналістам під час відеоконференції в четвер. Глава італійського уряду побоюється, що відновлення роботи економіки на повну потужність зруйнує всі результати зі стримування вірусу, яких вдалося досягти завдяки карантину.

Уряд Італії закрив бізнес, який не вважався суттєвим для підтримки ланцюга поставок, 21 березня.

Станом на четвер 9 квітня кількість загиблих в Італії від нового коронавірусу становить 18 279 – найбільше в світі. Але щоденне зростання нових інфекцій різко сповільнилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 10 Квітня 2020 18:41
Дайте це почитати тим недоЖурналістам, що посіяли сьогодні паніку серед людей через викривлення інформації! Вони мабуть думають, що то все жарти?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus