USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У кандидатів на голів волинських ОТГ – обшуки по сфабрикованій справі. Відео

6 Грудня 2018 18:00
Близько 10 силовиків увірвалися в будинки кандидата на голову Підгайцівської ОТГ Валентина Приходька та кандидата на голову Гіркополонківської ОТГ Вадима Веремчука о 7 ранку. Підставою для цього стала сфабрикована кримінальна справа, по якій суд видав ухвалу про обшук.

Про це вони повідомили в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Зі слів Валентина Приходька, силовики прибули на світанку, коли в будинку спали діти, дружина та родичі.

«Мені вручили ухвалу про обшук, з якої я зрозумів, що справу відкрили за свідченнями невідомого свідка, який нібито в якомусь кафе підслухав мою розмову», - зазначає Валентин Приходько.
Проте, не знайшовши в будинку жодних документів, нотатків чи носіїв інформації, які стосувалися би справи, силовики закінчили обшук, поїхавши ні з чим. Аналогічним чином завершився обшук і у Веремчука – в його оселі теж не знайшли матеріалів у справі.

Зі слів Валентина Приходька, обшук та сфабрикована кримінальна справа пов’язані з його рішенням балотуватися на голову Підгайцівської ОТГ політичної партії «УКРОП», яка є опозиційною до чинної влади. Цю ж версію поділяє Вадим Веремчук, який теж не підтримує діючу владу, але балотується як самовисуванець.

Як зазначає Валентин Приходько, правоохоронці вже робили спроби втягнути його в корупційні дії, проте після його відмови, ймовірно, вирішили справу просто сфабрикувати.

«Я маю докази цього – аудіо запис, на якому добре чути розмову між нами», – зазначає він.

Власне, аудіозапис та подробиці цієї справи Валентин Приходько та Вадим Веремчук розповів під час прямого ефіру ТРК «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петя Показати IP 6 Грудня 2018 16:30
Бо хоче Собуцький на посаду голови !!!!! Він з Самопомочі!!! Такий "святий" як почитаєш про нього. Треба його родичів , близьким і знайомих теж знати!Треба з родичів починати, хіба можуть авто на таких їздити тьоті і дяді хіба це чесно вони заробили , Миколо Ти ж за справедливість!!!???То починай зі своїх!!!!! А то він так розказує про корпцію і свою чесніть а яке оточення треба теж вивчати !!!!Чи не його прихильники так увірвались?!
ds до Петя Показати IP 6 Грудня 2018 22:50
гроші рулять, петя?
Карпович Вячеслав Показати IP 6 Грудня 2018 16:45
Значить за Собуцьким стоїть команда якась. Історик молодий ще толком ніде не працював видно молоде зелене ,пропихає наверника команда його .З ньоо б кращий історик вийшов ніж лізти у владу ,політика це грязь. Потім не відмиєшся і теж почнеш брехати як і всі . БО всі перед виборами чешуть правду та тільки до влади, а далі вже будуються квартири не одна і так далі. ХАй би той Микола серед своїх оточуючих запитав де вони набрали майна заробили чесно? Дома, авто бізнес класу ресторани бари, салони чи то чесною працею? Але щоб таке як тут в статті робити заради влади?То вже непорядність.До влади по головам йдть зараз і себе представляють як святі люди
І Показати IP 6 Грудня 2018 17:03
Конкуренти такі дії вчиняють? значить непорядність або до влади рвуться переступають через гідність і совість і чесність
Василь Показати IP 6 Грудня 2018 17:17
Це замовлення нашого агроолігарха Шумського, щоб простіше пропихнунути на голову свою протеже Симонович.
Нарколог Показати IP 6 Грудня 2018 17:50
Василю. Ти що куриш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus