USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

В Луцьку змагалися найкращі волинські гімнастки

26 Вересня 2017 17:30
У місті Луцьку протягом 22-23 вересня відбувався чемпіонат області серед 3, 2 та 1 розряду з художньої гімнастики, участь в якому взяли учасники зі «Спартака», ДЮСШ-2, «Спорт-Естет», «Фортуна» (усі Луцьк), ДЮСШ-1 (Володимир-Волинський). Змагання відбувалися за шістьма видами.

Представниці «Спорт-Естету» посіли такі місця:

Рибак Ірина – 2 місце в багатоборстві та в усіх окремих видах (без предмету, скакалка, обруч, м’яч), 3 місце в булавах. Розділила 1 місце в стрічці. Кутова Вероніка – 3 місце в багатоборстві та окремих видах (бп, скакалка, обруч, м’яч). Головенко Анастасія – 4 місце та третя у вправі з обручем. Шевченко Соломія – 3 місце в багатоборстві, срібна призерка в окремих видах (без предмету, скакалка, обруч, м’яч). До слова, Софія дебютувала змаганнях подібного рівня. Шелигіна Софія та Бойчук Ірина також вперше взяли участь в чемпіонаті області. Дівчатка не впоралися з хвилюванням та призові місця не посіли. Юних спортсменок «Спорт-Естету» готували тренери Войнаровська Анна, Кудріна Христина, Лисенко Юлія, Луковенко Сабіна, Семак Марія.

Також хороші результати продемонстрували інші учасниці Смаглюк Саша (Спартак) – 1 місце, Балакіна Маша (Спартак) – 1 місце, Курносова Емма (Спартак) – 2 місце, Ющак Саша (ДЮСШ-2) – 3 місце, Щурук Анна (Спартак) – 1 місце, Довлєтханова Мілана (ДЮСШ-1) – 2 місце, Півнюк Кіра (ДЮСШ-2) – 3 місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Батьківський комітет Показати IP 28 Вересня 2017 12:19
Оце стаття! В першу чергу про переможців треба писати, а не про другі-треті місця!! «Також хороші результати» показали призери, а не переможці!!! А перемогли в усіх розрядах вихованки ДЮСШ «Спартак», які не дали жодного шансу всім своїм суперникам!! «Спартак»-найкращі!!!
Мама учасниці Показати IP 28 Вересня 2017 14:22
Повністю згодна з попереднім коментарем. Чомусь в статті згадано про переможців дуже мимоходом, коли їх треба було відмітити в першу чергу, адже це Чемпіони області! І ще одне: всі гімнастки 2007рн та більшість 2006рнвперше приймали участь у Чемпіонаті області, а не лише гімнастка Шевченко зі спорт-естету. Просто треба вміти визначати свою поразку.
Мама Показати IP 28 Вересня 2017 15:44
Велика ПОДЯКА тренерам ДЮСШ "Спартак", які підготували чемпіонок області: головний тренер збірної області - Фігель Тетяна, Балакіна Ольга, Данелюк Наталья, Агєєва Оксана, Майданська Оксана, Матвєй Сніжана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus