USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У мій будинок прилетів снаряд, – лучанин Шевчук про квартири в Донецьку, п’яне водіння та недовіру Блохіна

11 Листопада 2021 08:00
Футболіст з Луцька В’ячеслав Шевчук, який багато років захищав кольори донецького «Шахтаря», розповів про свій бізнес в нерухомості, який алкоголь любить, п’яне водіння та недовіру Олега Блохіна.

Відео з інтерв’ю футболіста опублікували на YouTube-каналі «Пряма червона».

Вся країна знає, що я люблю червоне

«Я п’ю лише червоне і біле вино. Вся країна вже знає, що я червоне дуже люблю… На день «Шахтаря» як я його спробував. До речі, в той день я пив біле вино, можливо, воно так і сильно зайшло. Не багато випив, менше пляшки, але мій організм швидко оп’янів. Мені подобаються вина, я навіть збираю пробки від вин, які п’ю, в мене є колекція. В той день, коли мене спіймала поліція п’яним за кермом, я пив «Sauvignon Blanc». Я ніколи не їм в літаку та на таких фуршетах, адже я слідкую за харчуванням, не їм жареного, адже не хочу псувати свій шлунок. Я випив декілька бокалів, воно вставило… Цей вечір закінчився не дуже».

Читайте також: Лучанин Шевчук вибачився за скандал із водінням у нетверезому стані і покинув телеканал «Футбол». Відео

Після матчу з Чехією Блохін втратив до мене довіру

«Зараз ми чудово спілкуємося з Олегом Володимировичем Блохіним, у нас чудові стосунки. Коли він втратив довіру до мене і між нами щось пройшло – це був матч з Чехією. Ту товариську зустріч ми програли 4:0. Я зробив пенальті. Потім мені наступили на ахіл (Ахіллове сухожилля, - ВН), в мене розпухла нога, до кінця залишалося 20-30 хвилин, і я сказав, що не можу. Після цього він втратив довіру. Думав, що в мене не було травми. На Євро-2012 він мене взяв, але я не грав. Там була політика. Вже всі знали, що він стане тренером «Динамо», він ставив динамівських гравців. Це вибір тренера».
У квартирі в Донецьку в стінах були діри від снарядів

Коли я приїхав в Ярославль, а це ж «Золоте кільце Росії», історичне місто, він мені показався розбитий. Коли пожив трохи, то і звик. Тоді захотів і купив квартиру. Тепер я продаю квартири. Ти купуєш, інвестуєш, а потім продаєш. В Донецьку знаходиться все, що в мене є. Раніше воно приносило великі гроші. В мій будинок навіть прилетів снаряд. Він розташований в Куйбишевському районі в центрі, біля парку Щербакова. В цьому шестиповерховому будинку мій пентхаус розташований на останньому поверсі. Зараз я попросив людей замінити склопакети. Я плачу гроші за комунальні послуги. Слава Богу, що в квартирі на той момент нікого не було. Осколки порозліталися по всій квартирі, в стінах – діри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 11 Листопада 2021 09:42
І до чого те скавучання? Гроші закінчуються?
коцик Показати IP 11 Листопада 2021 10:49
Говорить зкомкано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus