USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Миколаєві вистрілили в голову кримінальному авторитету «Мультику»

6 Квітня 2020 17:26
У центрі Миколаєва стріляли в місцевого бізнесмена Михайла Тітова, який також відомий в кримінальних колах на прізвисько «Мультик». Чоловіка поранили пострілом в голову.

Про це повідомляє місцеве видання Новости-N.

Стрільба сталася у дворі офісного центру «Техноконтракт» в центрі міста. Працівники автомийки почули кілька пострілів і вибігли на вулицю. Перед будівлею вони побачили лежачого в калюжі крові на асфальті чоловіка. Той, хто стріляв, з місця пригоди зник.

Пораненого терміново на приватному авто доставили в місцеву лікарню. Як пише користувач Facebook Олександр Гавриленко, стрілянина сталася близько 13:45 в Миколаєві біля автосалону Техноконтракт на вулиці Садовій.

«В салон занесли пораненого чоловіка. Двоє невідомих чоловіків стріляли в іншого. Потім занесли в приміщення. По місту – план перехоплення. А вільних нарядів немає», – пише Гавриленко.

За його словами, пораненого привезли в лікарю з вогнепальними пораненнями голови. Його доставили на автомобілі «Фольксваген Туарег» синього кольору. Можливо доставили озброєні. Той, хто стріляв, з місця пригоди зник. На місці події також знайдені кілька гільз калібру 9 мм. Триває розшук авто на єврономерах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ура! Показати IP 6 Квітня 2020 17:28
смерть бандюкам!
Бульба до Ура! Показати IP 6 Квітня 2020 20:43
Та ти не прав!!! Ну як без слідста-суду перестріляти прокурорів і суддів в їх меличезних маєтеах??? Чи це можливо...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus