USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В облгази планують ввести тимчасові адміністрації

26 Січня 2021 13:55
Уряд планує укрупнення облгазів, а також введення в них тимчасових адміністрацій.

Про це сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль, виступаючи у Верховній Раді, повідомляє Укрінформ.

«Уряд спільно з парламентським комітетом ініціює прийняття законопроєкту про укрупнення облгазів, введення спецрахунків, введення тимчасової адміністрації, що дисциплінує ринок розподілу газу і не дозволить монопольно підвищувати тарифи», – зазначив Шмигаль.

Як повідомлялося, уряд встановив максимальну граничну ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн за кубометр. Крім того, НКРЕКП обмежила граничний рівень тарифу на розподіл газу.

Також не будуть підвищуватися тарифи на тепло і гарячу воду до кінця опалювального сезону – це буде зафіксовано у меморандумі з місцевою владою. Штрафи і пені за прострочені платежі у січні не застосовуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сумнів Показати IP 26 Січня 2021 16:47
Може, краще роз..ріляти? Не всіх, а так... парочку???
Отакої Показати IP 26 Січня 2021 22:04
І це премєр.Що воно "несе",ти законодавство хоч читав,дя....Облгази-приватні на 100% структури,як приватизовані,це інше,але сьогодення таке.А ще в обленерго адміністрації,що слабо.
скептик Показати IP 26 Січня 2021 23:43
у влади зовсім дах поїхав. для уникнення монополізації ринку навпаки треба ПРИМУСОВО ділити монополістів, а не укрупняти. воно б хоч антимонопольне законодавство почитало і проконсультувалось із студентами-економістами 3-го року навчання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus