USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Над Слов`янськом підняли прапор України

5 Липня 2014 15:31
Державний прапор України підняли українські бійці над Слов`янськом. Наразі силовики розпочали відновлення життєдіяльності міста.

Про це інформують Fakty.ictv.ua.

Як повідомяють у прес-службі глави держави, міністр оборони України генерал-полковник Валерій Гелетей і начальник Генерального штабу армії генерал-лейтенант Віктор Муженко доповіли президентові України Петру Порошенку, що над міськрадою Слов’янська підняли Державний Прапор України.

«Пане президенте, верховний головнокомандувачу, Ваш наказ про звільнення Слов’янську від бойовиків виконано. В цю хвилину над міськрадою Слов’янська перед строєм українських солдат підняли Державний Прапор України», - заявив Гелетей.

Він також зазначив, що доручення президента України щодо відновлення роботи соціальних служб та служб міліції міста Слов’янськ взято до виконання.

«Ми приступили до відновлення життєдіяльності міста», - додав Гелетей.

Своєю чергою, Порошенко заявив, що вітає військових, та віддав доручення до кінця дня представити до нагород українських солдат, які відзначились під час звільнення населених пунктів Миколаївка, Семенівка та Слов’янськ.

Керівники Збройних сил також доповіли президенту про поточний стан антитерористичної операції. Так, в Краматорську знаходиться розвідувальна рота для перевірки міста на предмет можливості його мінування для подальшого проведення бойової операції. Президент дав завдання при звільненні міст та населених пунктів забезпечити максимальний захист мирного населення. У Слов’янську розпочинає роботу місія з надання гуманітарної допомоги всім, хто її потребує. У селищі Миколаївка, звільненому від бойовиків вчора, почала працювати тимчасова адміністрація, призначений керівник міліції. Проросійські сепаратисти за підтримки терористів з РФ захопили владу у Слов’янську в середині квітня.

Сьогодні, 5 липня, сили АТО вибили із Слов`янська велику кількість терористів, які попрямували до Краматорська. Пізніше у соцмережах з`явилися повідомлення, що тисячі терористів із Слов`янська і Краматорська рухаються до Донецька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Українець Показати IP 5 Липня 2014 15:32
Дончанин сосун путинский ты где, ждем камента
також Українець до Українець Показати IP 6 Липня 2014 07:05
коментар було видалено
Українець Показати IP 5 Липня 2014 15:33
И шо обосрался?
Українець Показати IP 5 Липня 2014 15:35
Сепараторный ватник пошел покупать деревяный бушлат?
Українець Показати IP 5 Липня 2014 16:08
Нашелся пи****к
Українець Показати IP 5 Липня 2014 16:10
Д**л это ты
1221 Показати IP 5 Липня 2014 16:17
проросійський дід онанко
иван Показати IP 5 Липня 2014 16:25
балада о русском ватнике: Он дом свой оставил пошел воевать что-б земли луганди вовану отдать : Погиб без улибки вздохнув тяжело лишь мертвие губи -шемпнули Ху-ло
оля Показати IP 5 Липня 2014 16:36
Таке враження що хворий українець сам із собою розмовляє і коментує -повний д..м зрештою як і все.
Українець до оля Показати IP 5 Липня 2014 18:39
А ти с*** регіональна завали своє хайло,
Українець до оля Показати IP 5 Липня 2014 18:54
Там гинуть українські військові а ти підстилка путінська підгавкуєш тролю парашному,
коля до оля Показати IP 6 Липня 2014 15:58
коментар було видалено
гiсть Показати IP 5 Липня 2014 17:07
Коли кiнець вiйни?
мирумир Показати IP 5 Липня 2014 18:03
Побачимо як швидко тепер влада невинним людям житло зруйноване відновить?! От потім на відновлених будинках і балконах прапори України піднімайте!!!
Mik (галицька миша) до мирумир Показати IP 6 Липня 2014 06:26
Певно, державна влада незабаром почне вирiшувати цю проблему. На жаль, тiльки руйнувати легко, а будувати - важко.
антиколорад до мирумир Показати IP 6 Липня 2014 07:23
За все в цьому житті треба платити - за те,що голосували за ялинковича, за свою рабську 'совковість',за 'голосування' за гречку і парасольки, за те що вибрали мером сучку і українофобку штепу, яка підтримувала колорадських бандюків, за ходіння на так званий рехферендум, за рашистські мітінги з криками путінпамагірасеярасеядедиваевалі, за перешкоджання нашим війскам. Так що більшисть з тих даунбасовців самі винні в цьому,що сталось
Mik (галицька миша) до антиколорад Показати IP 6 Липня 2014 09:02
Не слiд звинувачувати пересiчних людей (мишей). Кажучи чесно, донецька або луганська миша не надто вiдрiзняється вiд галицької, або волинської. Ми пищимо галицькою говiркою, вони пищать схiдняцькою. Але, врештi-решт, усi голосуємо за смачний шматочок сиру.
я в шоці до антиколорад Показати IP 6 Липня 2014 15:55
Що на ВН існують 17 прихильників лугандона. Готуйтесь покидьки, ми ідемо до вас .
Анонім Показати IP 5 Липня 2014 18:06
Славянск, конечно, стал символом "русской весны", более того - он вошел в историю. Навсегда. Но задачи у города были иные. Славянск оттянул на себя все боеспособные силы Укроармии, дал отмобилизоваться ополчению в Луганске и Донецке. Славянск объяснил наглядно всем жителям Юго-Востока, кто еще пребывал в благодушном неведении, что они для Киева – «колорады», «ватники», террористы и мишени. Славянск дал батьке Мозговому возможность взломать границу наземную и воздушную. Благодаря чему (мне не надо рассказывать про ю-тубовские виртуальные броневойска), в регион реально накапало кое-что, включая купленные в ГУМе "Тунгуски". Славянск позволил организовать по всему региону чуть ли не десяток укрепленных центров сопротивления, которые украинская армия просто боится штурмовать. Образовалась более-менее внятная линия фронта, стала понятна логистика этой войны, тактика и отчасти – стратегия. Наконец, именно Славянск заземлил большинство украинских летаков. И "Небо славян" сбылось во всех смыслах. Наконец, Славянск дал время создать политические центры силы на Юго-Востоке, позволил их легитимизировать, и, конечно, "прикрыл огнем" референдум. И последнее, - через окопы Славянска, с минимальными потерями, прошли тысячи необстрелянных ополченцев и добровольцев. Из «пушечного мяса гражданской» или «оленей» (как их называли бывалые ополченцы), они превратились в воинов.
Дончанин до Анонім Показати IP 5 Липня 2014 18:41
Упокой боже их бренные тела, Аминь.
мінона до Анонім Показати IP 6 Липня 2014 07:31
Словянск став антикураїнським анусом всього даунбаса. Символом зради, рашизма,сепаратизма,тероризма,гопніковського беспредела і колорадської чуми.
Дончанин Показати IP 5 Липня 2014 20:43
do you understand ?
Укрнет Показати IP 5 Липня 2014 20:50
А яка на донбасі зараз сама класна машина? Не знаєте, саме круте авто це холодильник рефрижиратор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus