USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

В одній із шкіл Рівненщини отруїлися 68 учнів

4 Вересня 2020 18:35
У Ясногірській загальноосвітній школі Рівненської області отруїлися 68 учнів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, передає УНІАН.

Повідомлення про отруєння надійшло до поліції 3 вересня від директора навчального закладу. «Поліцейські встановили, що на уроки третього вересня не з’явилося 68 учнів із різних класів, а одинадцятеро із них звернулося до медзакладу. Усі діти скаржилися на нудоту та блювоту. Після надання допомоги дітей відпустили», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, отруєння могли спричинити їжа в їдальні або вода, яка постачається централізовано до навчального закладу. За цим фактом слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Тривають слідчі дії. Працівники Держпродспоживслужби відібрали відповідні зразки на предмет виявлення інфекції. За результатами проведених лабораторних досліджень буде встановлена причина виникнення інфекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus