USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Офісі президента розповіли, чому звільнили Безсмертного

13 Серпня 2019 18:52
theБабель отримав коментар з Офісу президента щодо звільнення Романа Безсмертного від обовʼязків представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

«Мінський переговорний процес на сьогодні залишається єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести перемовини з важливих питань, що стосуються Донбасу, зокрема щодо припиненню вогню, повернення в’язнів, обміну утримуваними особами. Президент делегував організацію відстоювання позицій України у складному переговорному процесі другому президенту України Леоніду Кучмі. Під його керівництвом ми наразі формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України у Тристоронній контактній групі в Мінську», — йдеться у відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
! Показати IP 13 Серпня 2019 19:29
Безсмертний заважав зливати Україну!
Навуходоносор до ! Показати IP 13 Серпня 2019 21:32
Сначала Рома слил деньги Березовского, которые возил из Лондона Ющенку вместе с Жвания якобы на майдан, да так слил, что беглый олигарх во всех западных СМИ открыто называл эти фамилии, обвиняя их в нечистоплотности. Куда они ушли - непонятно, но внакладе Рома не остался. Затем Рома слил Ющенка, которому вначале служил верой и правдой, затем Рома начал сливать по привычке и минский процесс, заявив недавно о том, что надо немедленно из него выйти. Забыв при этом, что минские договоренности узаконены ООН. Вот тут и лопнуло терпение Зе. Так что прав мой извечный оппонент !, говоря о том, что Рома мешал сливать Украину. Он ее давно слил.
! до Навуходоносор Показати IP 14 Серпня 2019 00:12
Вы уж определитесь дорогой товарищ, кому вы верите, и чьим словам верите. А то я за вас переживать начинаю, вы преподаете слова беглого олигарха ( я так понимаю Березовского) за истину. Боюсь за вас, не будьте таким доверчивым, А СКОРЕЕ НЕ МАНИПУЛИРУЙТЕ ОТРЫВКАМИ ФРАЗ ИЗ НЕДОСТОВЕРНЫХ ИСТОЧНИКОВ, к коим относятся и цитируемый вами беглый олигарх. Понимаю вашу нелюбовь Роману и к Украине, но просто не привирайте уж так коряво, иногда у вас врать выходит лучше.
??? до Навуходоносор Показати IP 14 Серпня 2019 12:53
На чьи рельсы воду льешь? и кто тебе платит за *статейки* ?
моска львов Показати IP 13 Серпня 2019 19:41
Нашкодив мабуть ... З луцького дивана не видно горизонтів великої політики...
Клава Показати IP 13 Серпня 2019 20:01
Він мабуть думав що керівництво держави під нього буде підлаштовуватися. Це людина яка постійно була невдоволена, тому нехай розминається зараз у блогах...
Анонім Показати IP 14 Серпня 2019 08:50
Ну да . Зараз будуть втюхувати нам помаленьку Донбас із забаганками сєпарів. І потихеньку зливатимуть суверинітет України. Спочатку нам втюхають, , що необхідно їх допустити до виборів, платити пенсії бойовикам, дати особливий статус, провести амністію - а как же всьо раді міра на Данбацє. За все заплатить Україна своїм суверинітетом і поверненням в зну впливу Кремля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus