USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Офісі Президента закликають українців бути готовими до відключень електрики, води й тепла

18 Жовтня 2022 14:35
Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко закликав українців готуватися до можливих відключень електро-, водо- та теплопостачання у зв’язку з ударами Росії по критичній інфраструктурі.

Про це він заявив в ефірі телемарафону «UAразом», повідомляє Укрінформ.

«У нас критична ситуація по всій країні, тому що залежить один регіон від іншого. Це не просто система, коли об’єкт енергозабезпечення допомагає тільки місту, де він є. Треба готуватися усій країні до того, що можуть бути відключення і електроенергії, і водопостачання чи теплопостачання», – сказав Тимошенко.

Читати ще: Через невдачі на полі бою Росія атакує цивільну інфраструктуру України, – розвідка Британії

Він підкреслив, що Росія хоче залякати українське населення, і тому в найближчому майбутньому можуть бути важкі часи із забезпеченням електропостачання, води та тепла.

«Тому треба всім приготуватися, по-перше, до економії електроенергії, а по-друге, можливі також і віялові відключення, якщо удари триватимуть», – пояснив заступник очільника ОП.

Як повідомляли, у вівторок Росія продовжила масові обстріли ракетами та дронами-камікадзе цивільної й енергетичної інфраструктури України.

Загалом, з 10 жовтня росія пошкодила близько 30% електростанцій в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 18 Жовтня 2022 16:27
хіба на рівні маленького мешканця міста можна бути готовим якщо від тебе не залежить робота насосів які качають фекалії та воду? це звернення більше до керівництв міст ніж до нас ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus