USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В окупованій Керчі – нова екологічна катастрофа

4 Лютого 2019 13:38
Екологи та громадські діячі в окупованій Росією Керчі в Криму забили тривогу через видобуток піску з Плавнів Нижньо-Чурбашенського хвостосховища.

Як стало відомо, в районі промивання піску після знищення частини дамби почали гинути тварини.

Злив хімікатів йде прямо в канал, з'єднаний з морем. У підсумку весь бруд від промивки та видобутку піску потрапляє на міський пляж, передає "Керч.ФМ".

Медики повідомляють, що у жителів Приозерного через це підвищилася кількість хронічних бронхолегеневих захворювань.

За словами фахівців, така діяльність провокує різні захворювання, у тому числі викривлення носової перегородки, що перешкоджає носовому диханню, алергічні захворювання органів дихання, хронічні захворювання бронхолегеневої системи з частотою загострення 2 і більше разів за рік, хронічні захворювання переднього відрізка ока (повік, кон'юнктиви, рогівки, сльозовивідних шляхів).

Крім того, сильно страждає шкіра, з'являються новоутворення молочних залоз, жіночих і чоловічих статевих органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus