USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У РНБО шукають політиків, які відвідали окупований Крим

19 Березня 2017 20:26
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов відреагував на інформацію російських ЗМІ, що окупований Крим відвідували українські та закордонні політики, передає Газета.

"СБУ має підготувати і подати на розгляд РНБО України перелік офіційних осіб з Європарламенту, а також політиків з країн Європейського Союзу, СНД і Латинської Америки, які, за повідомленнями російських ЗМІ, прибули з триденним візитом до анексованого Криму", - сказав він, повідомляється на персональному сайті Турчинова.

Турчинов також зазначив, що потрібно перевірити інформацію про українських політиків, які відвідували Крим. Якщо так були, то проти них відкриють кримінальні провадження.

Нагадаємо, російські ЗМІ заявляли, що на святкування річниці анексію Криму прибули закордонні та українські політики. Серед них згадувались депутати радикальної партії Сербії Мілован Боіч і Дубравка Боіч, член президії Сербської радикальної партії Олександр Шешел, сербський письменник і політолог, професор Баня-Лукського університету Срджа Трифковіч, а також член палати депутатів парламенту Чеської Республіки Ярослав Голика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Показати IP 19 Березня 2017 21:32
"...святкування річниці анексію Криму."-Супер. Такого дебілізму ніде більше не зустринешь.
Всезнайко Показати IP 20 Березня 2017 07:50
Крим -наш! За що українських політиків притягувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus