USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В окупованій Керчі – вибух у коледжі, є загиблі та багато постраждалих

17 Жовтня 2018 13:06
В окупованій Керчі в політехнічному коледжі пролунав вибух.

"Вже відомо про 10 загиблих, постраждали щонайменше 50 осіб", - йдеться в повідомленні. У бік навчального закладу поїхали швидкі, поліція, МНС, передає УНІАН з посиланням на "Керч.ФМ".

"Дуже багато постраждалих, їх вантажать у машини швидкої допомоги, 4-5 машин вже від'їхали, їде машина за машиною, дуже багато розбитих вікон", - повідомляють ЗМІ.

"Щось сталося в їдальні. Там люди з автоматами", - сказали жителі Керчі.

Станом на 12.25 стало відомо, що швидких машин для евакуації постраждалих не вистачає. Для транспортування залучили громадський транспорт. На місце приїхала аварійно-газова служба.

За даними "Кримінформу", в коледжі стався вибух газу. Згідно з попередніми даними, 10 людей загинули, ще 50 постраждали.

Студенти коледжу повідомили, що від сильного вибуху на двох поверхах випали вікна. Безліч постраждалих отримали травми середньої тяжкості. У однієї дівчини травмована голова, закривавлені ноги.

Крім того, у "Кримгазсеті" повідомили, що коледж не був підключений до центральної системи газопостачання.

"Об'єкт не газифікований. Говорити про те, що це був вибух побутового газу, ми не можемо", - повідомили на підприємстві. Припустили, що у коледжу могли бути свої запаси газу в балонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 17 Жовтня 2018 13:40
Шкода людей, звичайно.
Их там нет Показати IP 17 Жовтня 2018 13:53
Газ был уволен месяц назад по собственному желанию тчк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus