USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В окупованому Криму знайшли мертвим сина політв’язня Сулейманова

26 Липня 2020 14:56
На території анексованого Криму знайшли тіло трирічного сина політв’язня Руслана Сулейманова. Дитина зникла ввечері 24 липня.

Про це повідомляє пресслужба російського МНС у Республіці Крим, передає Zik.

«На жаль, виявлено тіло дитини 2017 р. н. без ознак життя. Ведуться слідчі дії», – зазначив так званий міністр надзвичайних ситуацій Республіки Крим Сергій Шахов.

«Тіло хлопчика виявлено у вигрібній ямі біля будинку без ознак насильницької смерті. У ці хвилини на місці ведуть слідчі дії для встановлення детальної картини трагедії. Найближчим часом буде призначено експертизи для встановлення обставин і точної причини смерті дитини», – сказали у Слідкомі, інформує Гордон.

Про те, що знайшли тіло дитини, розповіла кримськотатарська журналістка Ліля Буджурова на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, хлопчика знайшли мертвим у зливній ямі поруч з будинком.

«Приїхала машина, щоб викачати зливну яму. Почулися якісь крики, і відразу всіх попросили відійти. Місце обнесли сигнальною стрічкою», – повідомила Буджурова.

Нагадаємо, що трирічний Муса Сулейманов – син політв’язня Руслана Сулейманова, одного з фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір» – зник 24 липня.
До його пошуків були залучені тисячі волонтерів та окупаційні спецслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus