USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В результаті російського удару по Одесі загинули 5 людей

6 Березня 2024 20:10
Внаслідок російського удару по портовій інфрастуктурі Одеси 6 березня загинули п’ятеро людей.

Про це повідомив речник ВМС капітан 3-го рангу Дмитро Плетенчук у коментарі «Українській правді».

«6 березня ворог наніс удар по портовій інфрастуктурі міста. Є загиблі в кількості 5 осіб. Ведуться слідчі дії, встановлюються всі обставини чергового воєнного злочину Російської Федерації», – інформував він.

Читати ще: Росія вдарила по Одесі, коли там перебував прем’єр Греції, цілилась в Зеленського

Раніше Президент Володимир Зеленський розповів, що бачив удар РФ по Одесі вранці 6 березня, оскільки разом з прем’єром Греції Кіріакосом Міцотакісом у цей момент перебував у місті. Також він зазначив, що внаслідок цієї атаки ворога є загиблі та поранені.

Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 10:41, після чого пролунав потужний вибух. О 10:45 у Повітряних силах повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога.

Нагадаємо, вночі 2 березня російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. Дрон влучив у багатоповерховий житловий будинок у спальному районі, зруйнувавши частину під’їзду з 18 квартирами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus