USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Росії назвали попередню причину пожежі у Кемерово

17 Квітня 2018 16:44
Причиною пожежі у торгово-розважальному центрі "Зимова вишня" в російському Кемерово, де загинули 64 людини, стало коротке замикання.

Про це заявив директор Департаменту наглядової та профілактичної діяльності МНС Росії Рінат Єнікєєв, інформує "Інтерфакс".

Так, дійсно, ми маємо справу із коротикм замиканням великого перехідного опору і перевантаження частин світильника. Ми не знаємо, що саме, але причина там, – розповів чиновник.

Він зазначив, що у світлодіодного світильника був розсіювач, після оновлення якого вогняні краплі потрапили в поролонову яму.

"Справжню причину оприлюднить Слідчий комітет Росії", – додав Єнікєєв.

Нагадаємо, пожежа у російському місті Кемерово у торговому центрі "Зимова вишня" спалахнула 25 березня. За словами очевидців, не спрацювала ні сигналізація, ні система оповіщення. За попередньою версією, вогонь спалахнув у дитячій батутній кімнаті, куди хтось із дітей приніс запальничку. Внаслідок інциденту загинули 64 особи та 79 людей постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА КЛАДОВИЩІ В КЕМЕРОВО ВИЯВИЛИ ПОНАД СТО СВІЖИХ ДИТЯЧИХ МОГИЛ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євроінтегратор Показати IP 17 Квітня 2018 16:53
Поясніть Мені тупому, для чого Мені, Українцю, жителю Луцька знати яка причина пожежі у КЕМЕРЕВО, яке знаходиться за 4500 км від Луцька!!!!!!!
3 до Євроінтегратор Показати IP 17 Квітня 2018 17:14
Щоб влаштувати с*ач
Не для тебе до Євроінтегратор Показати IP 17 Квітня 2018 21:11
ці новини пишуть. Не читай. Не лізь куди тобі не треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus