USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Росії офіційно заборонили виїзд з країни після вручення повістки

11 Квітня 2023 22:22
У росії офіційно заборонили покидати країну чоловікам після отримання повістки до явки у військкомат. Держдума підтримала поправки.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на російське видання «ТАСС».

«Держдума на пленарному засіданні у вівторок ухвалила в другому читанні поправку про обмеження на виїзд з Росії для громадян, які підлягають призову на військову службу, від дня одержання ними повістки і до явки у військкомат», – пише видання.

Зокрема Держдума підтримала законопроєкт про електронні повістки. Росіяни отримуватимуть їх в особистому кабінеті громадянина «на відповідному інформаційному ресурсі, в інформаційних системам».

«Водночас якщо повістка не вважається врученою в письмовій або електронній формі, вона вважається врученою після закінчення семи днів з дати її розміщення в реєстрі повісток», – додає «ТАСС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Квітня 2023 23:02
у нас депутати і інша блатота через 'шлях' їздять відпочивати за кордон, поки бідоту відправляють на передок воювати під гасла 'герої не вмирають'
Представник ТЦКСП Показати IP 11 Квітня 2023 23:56
Якщо не хочемо провалити мобілізацію, нам теж потрібно щось надіджиталізувати
Марганець до Представник ТЦКСП Показати IP 13 Квітня 2023 08:39
Йди на фронт щур тиловий, нажерли харі напхали кишені валютою а потім ще отримаєте пільги такіж як ми після демобілізації.
Дядько Показати IP 12 Квітня 2023 11:50
Ха, от вже ті недолугі рускі, лише тепер перестали випускати за кордон. А наші владці для бідоти прикрили форточку зразу і наплодили схем, щоб “стригти” зелену валюту з тих, хто бажає виїхати і має пробашляти. Крім того, одразу зробили, що без походу у військкомат не влаштуєшся на роботу. От і вийшло, що хочеш гроші — на фронт, або здохни з голоду. З останніх новшеств, то без довідки з військкомату не тепер і не одружують, і в лікарню не ложать. Хіба це не геноцид? Чого з рускіх ржати, якщо самі вже понавидумували такого, що на голову не налазить? А головне ніхто про це ніде не пише. Всі мовчать — страшно...
Анонім Показати IP 12 Квітня 2023 12:48
Зразу видно дуболомів з додатковою хромосомою, ви хочете зрівнятися по мобілізації не зважаючи що вних кілька кратна перевага в кількості і всеодно на втрати ? Добре сидіти в тилу отримувати всі пільги, зарплати + в кишеньку посилаючи інших на смерть. Нам потрібна ТЕХНІКА одними людьми(чоловіками) нам не витягнути і так економіку вже підрізали вирвавши з неї купу чоловіків а хто буде працювати потім після закінчення ??? Жінки(з Європи !??) і студенти з пенсіонерами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus