USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Росії почалися нові мітинги на підтримку Навального: майже 100 людей вже затримали

31 Січня 2021 09:29
У Росії сьогодні проходять нові акції на підтримку політв’язня Олексія Навального. Перші мітинги стартували на далекому сході країни і в Сибіру, їх учасників затримують.

Як повідомляє «Медуза», посилаючись на російські ЗМІ, затримано вже 93 людини. У Владивостоці затримали мінімум 57 осіб, там протестувальники водили хоровод на кризі Амурської затоки. До них висунувся катер на повітряній подушці з поліцейськими, але заглох поруч з активістами.

У Новосибірську близько тисячі людей беруть участь у ході. Акції опозиції відбулися в Томську, Іркутську, Якутську і Хабаровську.

Прихильники Навального анонсували на сьогодні мітинги в 142 містах. Ще десятки акцій солідарності мають бути за кордоном.

У Москві протестувальники збираються опівдні на Луб’янці і старій площі, а в Петербурзі – на Невському проспекті. Луб’янку, призначену точкою збору опозиції в Москві, оточили ще напередодні ввечері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 31 Січня 2021 11:43
Цікава річ , хто накручує оці акції , так званого протесту на підтримку цього "політвязня" Навального? Який він на фіг політвязень? Це смішно говорити про це. Його рейтинг, цього шоумена, нижче плінтуса, він нічого не вартий у політиці. На підтримку Бориса Нємцова не було стільки акцій. Борис Нємцов - це дійсно був опозиціонером!!! Прикро, але його вже забули! Його прибрали. А Навальним ,керують ляльководи із заходу, ця лялька їм потрібна поки.
Анонім до К.лучанин Показати IP 1 Лютого 2021 13:56
Мириканці прокляті, мириканці ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus