USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Протести в Росії: у Москві затримали Навального, в Петербурзі в хід пішли димові шашки

26 Березня 2017 15:05
У Москві співробітники ОМОНу почали масові затримання учасників акції проти корупції у вищих ешелонах російської влади. Серед затриманих - опозиційний російський політик Олексій Навальний.

Про це повідомляє Meduza.

Як зазначає видання, Навального затримали на розі Мамонтовского провулка, коли він йшов по Тверській вулиці.

Інформацію підтвердив і директор Фонду боротьби з корупцією Роман Рубанов. Кандидат у президенти Росії хотів приєднатися до акції протесту проти корупції.

Зі слів Рубана, учасники акції блокували автозак, де перебував політик, і не давали йому проїхати.


Як передає кореспондент УНІАН у РФ, на Пушкінській площі зібралася багатотисячна акція, учасники якої вимагають відставки президента РФ Володимира Путіна і прем'єра Дмитра Медведєва.

ОМОН проводить затримання. Взявшись за руки, правоохоронці розсікають натовп на частини і найактивніших завантажують в автозаки. Люди скандують: «Ганьба», «Росія без Путіна», «Імпічмент», «Уряд у відставку», «Путін злодій», «Свободу Навальному».

ОМОН діє дуже жорстко - людей буквально виривають з натовпу. Затримання тривають.

До антикорупційних мітингів долучились і в Петербурзі. Там на вулиці вийшли близько 10 тисяч людей. Люди скандують: «Нємцов не забутий», а також «ні війні», повідомляє 24 канал.

Як зазначає активіст Арсеній Веснін, людям вдалось відтіснити ОМОН, вони «стоять в стороні». Також в хід пішли димові шашки.


«Кинули димовуху. У Пітері двіжуха», – додає активіст.

Нагадаємо, сьогодні, 26 березня, у містах Росії почалися мітинги «Він нам не Дімон», на яких учасники закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Нещодавно російський опозиційний політик Олексій Навальний і Фонд боротьби з корупцією опублікували велике розслідування про секретні активи прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва – його величезні ділянки земель, вілли, квартири у старовинних особняках і виноградники.

Офіційно прем'єр РФ Дмитро Медведєв жодним чином не коментував гучне розслідування Фонду боротьби з корупцією про його казкове багатство, однак забанив Навального в Instagram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Кастрюлька Показати IP 26 Березня 2017 15:14
Учись, Янукович...
боголюбы Показати IP 26 Березня 2017 18:27
В моем рейтинге Лукашенко занимает первое место по разгону, красиво, четко прям балет.
Rider Показати IP 26 Березня 2017 18:54
Только начяло.русские проснулись наконец то
Анонім Показати IP 26 Березня 2017 19:33
Де вони там проснулися! На мою думку - акція ніби й стихіна, проте керована. Потрібно дати народу випустити пару перед наступними президентськими виборами...
іржава кастрюля Показати IP 26 Березня 2017 19:37
потім буде громадянська війна і розруха як в нас а не дай бог дорвуться до ядерноі кнопкі тоді буде біда всім
Анонім до іржава кастрюля Показати IP 26 Березня 2017 19:57
В тебе громадянська війна?
Іван до Анонім Показати IP 27 Березня 2017 11:20
В нас в країні громадянська війна і розруха!. А в тебе ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus