USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині неповнолітній грабіжник побив та обікрав жінку, яка гуляла з дитиною

31 Серпня 2020 23:34
В смт Маневичі, що на Волині, неповнолітній рецидивіст, будучи п’яним, напав на жінку, яка гуляла з дитиною, та вкрав у неї сумку. За свій злочин хлопець відсидить п’ять років за ґратами.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду Волинської області.

Так, 20 жовтня минулого року раніше судимий неповнолітній напав на жінку на вулиці Лесі Українки в смт Маневичі, зокрема він був у стані алкогольного сп’яніння.

Рецидивіст схопив та утримував потерпілу рукою за шию, в подальшому вдарив її по голові, від чого та впала. Коли жінка знаходилася на землі, злочинець вдарив її ковзаючим ударом в ніс та в губи, а також у скроню.

Побивши жінку, він вкрав у неї сумку. Загальна сума збитків – 1225 гривень.

Допитаний у суді обвинувачений свою вину заперечив та не схотів давати покази. Він просив виправдати його, оскільки, з його слів, злочину він не вчиняв. Незважаючи на такі слова, його вина все ж підтвердилася зібраними доказами.

Потерпіла розповіла суду, що в той вечір вона гуляла разом зі своєю малолітньою донькою. Коли на вулиці почало темніти, вона вирішила повертатися додому, однак звернула увагу на хлопця, який проїжджав поруч на жіночому велосипеді і дивно поводився.

Однією рукою вона тримала телефон, бо якраз з кимось розмовляла, а іншою – тримала за руку дитину. В цей час той хлопець лишив свій велосипед і різко повернув до них, схопивши її за куртку, а потім за шию, вдарив кулаком в ліву скроню, від чого вона впала на землю, а дитина розплакалася. З її слів, потім він наніс ще один ковзаючий удар по губі, а також кулаком у праву частину голови.

Вона наголосила, що обличчя нападника було запухле, відчувався сильний запах перегару, а тому вона зробила висновок, що той перебував в стані алкогольного сп`яніння. Відпихнувши його від себе, зрозуміла, що хлопець намагається вирвати у неї з рук сумку і після того, як ослабила руку, він схопив сумку і втік. Потерпіла підтвердила, що під час досудового слідства впізнала нападника, і ним є неповнолітній. Щодо міри покарання покладалася на розсуд суду.

Таким чином, суд призначив грабіжнику 4,5 року тюрми, приєднавши до вироку шість місяців невідбутого раніше покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus