USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Україні хочуть перевірити всі військкомати

23 Червня 2023 14:54
У Верховній Раді ініціюють перевірку всіх військкоматів в Україні після публікації журналістами розслідування про начальника Одеського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Як заявив голова фракції «Слуга народу» у парламенті Давид Арахамія, після перегляду розслідування у нього «просто відняло мову», передає УНІАН.

«Як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації», – зазначив він.

Арахамія також розповів, що готує звернення до правоохоронних органів і бере під особистий депутатський контроль розслідування.

Крім того, нардеп ініціює звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей. «Просто в шоці від цинізму того, що відбувається», – додав він.

У квітні цьогоріч стало відомо, що родина Борисова вже під час повномасштабного вторгнення придбала в Іспанії маєток за понад три мільйони євро. Будинок зареєстровано на матір воєнкома.

Крім того, його дружина володіє офісним приміщенням на одній із головних вулиць іспанської Марбельї, де й розташований маєток. Також родина придбала Mercedes Gelendvagen.

Після того, як історія набула розголосу, Борисова відсторонили та розпочали розслідування за фактом незаконного збагачення. У ДБР тоді заявили, що за винагороду воєнком давав вказівку підлеглим не призивати до війська окремих осіб.

Нещодавно журналісти опублікували розслідування щодо статків Борисова, у якому показали маєток та офіс родини у Марбельї та одразу кілька придбаних сім’єю авто. Приблизна вартість цього майна становить близько 4,5 мільйонів євро.

Також 22 червня стало відомо, що службове розслідування вже завершене, а Борисов продовжує виконувати свої обов’язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тур Показати IP 23 Червня 2023 15:10
отож
Василь Показати IP 23 Червня 2023 15:25
Ти ба,нічого не бачили .нічого не чули!!!Тут не тільки воєнкоми,а вся лава чиновників.Основна суть чиновника-це побільше накрасти з бюджету або з людей.Довго потрібно чистити цих гнид.Без заняття посад бувшими військовими та волонтерами навряд чи буде позитивний результат,якщо навіть вище керівництво судами згнило.На що нам постійно вказують європейці.
До Василя Показати IP 23 Червня 2023 17:49
Створили героїв атошніків то тепер захоплюйтесь їх розумом, жадібністю, повестками і гребти все і всіх
Василь до До Василя Показати IP 23 Червня 2023 21:07
Війна іде скрізь.і тут також .За голови людей.точніше за їхнє розуміння подій.І на цей сайт також прориваються представники московитів.яким атошники .як кістка в горлі.Безперечно.що тільки якась маленька частина від всіх військових та волонтерів займе керівні та державні посади,але це буде досить потужна заміна корумпованим чиновникам.
До до Василя Показати IP 23 Червня 2023 20:45
Наприклад, в міськраді Луцька скільки тих, хто воював в АТО? Теж саме в інших міськрадах, а в облраді? Гнида ти...
До до Показати IP 24 Червня 2023 06:51
Де серватович, де кравченко , де Легендарний ЛАПІН де пташник де їх БОЙОВИЙ досвід іт.д. чи можливо подивіться кого хоронять кожен день. Чи коли починаєш говорити правду то стаєш московитим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus