USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Скандального одеського військкома Борисова звільнили з посади

28 Червня 2023 17:01
Начальник Одеського обласного територіального центру комплектування Євген Борисов звільнений із займаної посади, наразі його роботу виконує штатний заступник.

Про це в ефірі 24 Каналу сказала керівниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

«Рішення Ставки Верховного Головнокомандувача, ухвалене 23 червня, реалізували: полковник Борисов звільнений з посади начальника обласного територіального центру комплектування Одеської області. Відбувається процедура передачі посади та подальшої планової реалізації офіцера, яка займає певний час», – підкреслила керівниця пресцентру.

Заступник Борисова виконуватиме його обов’язки згідно із процедурою, доки компетентне командування не призначить нового керівника.

За словами речниці ОК «Південь», оперативне командування надає усю необхідну інформацію, запитану офіційно, та не втручається у роботу правоохоронних органів. Слідчі працюють та формують доказову базу.

Як інформували раніше ЗМІ, родина начальника одеського військкомату під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім’ї майно в Іспанії.

Президент на засіданні Ставки доручив звільнити одеського військкома і перевірити інших очільників військкоматів.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що буде утворено державну комісію на чолі із першим заступником міністра оборони, з правоохоронним блоком, із представником НАЗК, яка перевірить діяльність та майновий стан усіх військкомів та їхніх заступників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Червня 2023 17:38
Це занадто сурово, О СПРАВЕДЛИВИЙ ЗЕЦАРЮ!!!
777 Показати IP 28 Червня 2023 19:17
Имейте же совесть.на что человек жить будет.звери....
Василь Показати IP 28 Червня 2023 19:19
Результати будуть.як з бомбосховищами.Тільки довго чекати.А ще таможня.судді,чиновники-років на 10 роботи.
Лучанин Показати IP 28 Червня 2023 19:23
А розслідування буде? В Європі, мабуть, на таке дивляться і не розуміють, що відбувається: в країні війна, економіка занепадає, гроші треба, цивілізовані країни допомагають фінансами, а наші державні чиновники, хто як може і вміє, ті гроші собі лопатами гребуть. А в результаті - звільнення.
Ага до Лучанин Показати IP 28 Червня 2023 19:53
Буде нова посада, а не розслідування, тільки вам про це не скажуть. Європа це все бачить і їх там цілком і повністю влаштовує такий наш безлад.
Анонім Показати IP 29 Червня 2023 10:37
добре європа все бачить але видно ціль у них інша тому очі закриває на казнокрадство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus