USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В Україні хочуть перевірити всіх отримувачів державних виплат

22 Вересня 2019 07:00
У п’ятницю, 20 вересня, народні депутати схвалили у першому читанні законопроєкт, який передбачає перевірку всіх державних виплат в країні.

Про це повідомляє NewsOne.

Автором законопроєкту № 1231 є член «Слуги народу» Данило Гетьманцев. Даний законопроєкт підтримали 241 депутатів.

Як зазначається, законопроєкт передбачає перевірку пенсіонерів, субсидіантів, студентів, матерів-одиначок та інших незахищених верств населення. Інформація про людину потрапить до єдиної системи, де вивчать: пенсію, пільгу, субсидію, стипендію; грошову виплату з державного бюджету; грошову виплату з місцевого бюджету, Пенсійного фонду або Фонду соціального страхування.

Анкета кожного перевіреного буде зберігатися у спеціальному реєстрі, під захистом.

Перевірку планують здійснити у декілька етапів:

На першому етапі перевірку здійснюватиме орган, до якого ви звернетеся за матеріальної виплатою. Наприклад, управління соціального захисту.

На другому етапі перевірка триватиме доти, доки ви отримуєте гроші від держави. Якщо ви здійснили покупку на суму від 50 тисяч гривень – інформація про це потрапить до реєстру і вас позбавлять права на субсидію.

На третьому етапі буде здійснена перевірка тих, хто вже не отримує кошти від держави. Наприклад, ви знайшли роботу і більше не потребуєте виплат за безробіттям. Цей етап може тривати упродовж трьох років, після того як гроші перестали виплачувати.

До цієї бази даних будуть вноситися дані всіх, хто отримує субсидії, а інформація буде постійно оновлюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 22 Вересня 2019 10:41
Будьте бідними. Нічого не купуйте. Зарплату хай не підвищують А не то не дай бог субсидію, таке щастя втратите.
Клава Показати IP 22 Вересня 2019 12:48
можливо, варто було б для початку повернути награбоване з офшорів ?..
хехъ до Клава Показати IP 22 Вересня 2019 16:05
то святе
скептик Показати IP 22 Вересня 2019 14:31
спочатку держава пограбувала народ, перетворивши приватизаційні майнові сертифікати на макулатуру, потім пограбувала, вкравши заощадження у ощадбанку, потім пограбувала неодноразово, влаштовуючи гіперінфляцію і обвали валюти, не виплачуючи навіть мізерні зарплати і соціальні виплати. тепер збирається вкотре пограбувати, забираючи жалюгідні соціальні виплати. водночас не забуває систематично збільшувати витрати на утримання чинуш. при цьому називає цей грабіж соціальною справедливістю
хехъ Показати IP 22 Вересня 2019 16:19
народ України, за прикладом англійців, повинен скласти якусь подобу "Хартії вольностей", що визначає відносини між владою і українським народом, що обмежує владу президента і парламенту в спеціально обумовлених питаннях і форматі їх беззастережного рішення. Причому складена з урахуванням побажання всіх вимог народу і тільки народу, якщо вже Конституції недостатньо для розуміння того, що робить влада і того що хоче від неї народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus