USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Україні розгортають другу хвилю лікарень, які прийматимуть хворих на COVID-19

24 Червня 2020 12:02
Міністерство охорони здоров’я працює над розгортанням другої хвилі лікарень, які будуть надавати допомогу хворим на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише УНІАН.

«Ми вже ретельно працюємо над розгортанням другої хвилі наших лікарень, які будуть надавати допомогу хворим на коронавірусну інфекцію. Тобто, ми вже усвідомлюємо, що по деяких областях з таким ставленням до наших рекомендацій різке зростання кількості людей, яких госпіталізують, які потрапляють в лікарні... у зв’язку з цим, нам потрібно розгортати другу хвилю», – зазначив міністр.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко додав, що з 23 тис. ліжок у лікарнях першої хвилі зайнято наразі 3 895. У реанімаційному відділенні залучено 350 ліжок. На штучній вентиляції легень перебуває 82 пацієнти. У лікарнях другої хвилі буде 11 567 ліжок.

Нагадаємо, сьогодні, 24 червня, Україна поставила новий антирекорд за кількістю інфікованих коронавірусом – за останню добу на COVID-19 захворіли 940 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus