USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Програму «Доступні ліки» розширять

24 Листопада 2017 11:10
Урядову програму «Доступні ліки», яка передбачає отримання пацієнтами ліків від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми, планують розширити у 2018 році, додавши до списку цих препаратів ліки від захворювань шлунково-кишкового тракту, ліки для дітей та вагітних жінок.

Про це йшлося 24 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як розповів начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук, з наступного року в Україні буде розширюватися програма «Доступні ліки».

«Заступник міністра охорони здоров’я Роман Ілик повідомив, що в проект бюджету, який проголосований Верховною Радою у першому читання, закладено мільярд гривень на виконання програми «Доступні ліки», яка наразі передбачає отримання пацієнтами ліків від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми. До цього списку планують додати ліки від захворювань шлунково-кишкового тракту, ліки для дітей та вагітних жінок», - зазначив Микола Якимчук.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: КАРТА АПТЕК, ДЕ МОЖНА ПРИДБАТИ «ДОСТУПНІ ЛІКИ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 24 Листопада 2017 12:55
Програма "доступні ліки" повний бред. У людини високий тиск, лікувалась у лікарні лікарі виписали кучу таблеток всі платні і ціни високі, а для пенсіонера дуже високі. Викликали дільничного лікаря, розмова пару хвилин, призначення на обстеження тільки щоб людина ходила по кабінетах у лікарні. Лікаря запитали на рахунок цеї програми "доступні ліки". ЇЇ відповідь повний НУЛЬ. Сказала якщо хочете то я випишу одні таблетки по нижчій ціні, але вони вам допомагати не будуть. ОЦЕ ПРОГРАМА "ДОСТУПНІ ЛІКИ" ХОЧЕТЬСЯ ПІДІЙТИ І ВРІЗАТИ РЕФОРМАТОРАМ ПРЯМО В ПИКУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus