USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Україні ще двоє підлітків випали з вікон

1 Березня 2021 15:36
В Україні – ще дві спроби самогубств серед підлітків.

У Чернігові з 8 поверху житлового багатоповерхового будинку впав 13-річний підліток, його госпіталізовано.

Про це з посиланням на поліцію області повідомляє УНН в понеділок, 1 березня.

«Хлопчик живий, перебуває в лікарні. Що саме сталося, ми встановимо в ході розслідування. Говорити конкретно рано, але, за попередньою інформацією, «групи смерті» до цього не мають відношення», – сказано в повідомленні.

Інцидент стався в ніч з суботи на неділю. Тепер за фактом відкрито провадження за статтею про доведення до самогубства неповнолітнього. Триває досудове розслідування.

Крім того, на Харківському шосе в Києві пізно ввечері з вікна будинку випала 15-річна дівчинка, повідомляє Центр екстреної медицини та медицини катастроф столиці.

«Попередньо, з 6 поверху випала 15-річна дівчина. Розбилася на смерть. Дитина-сирота. Її виховувала бабуся. Поліція з’ясовує обставини», – пояснили в Центрі.

«Наразі співробітники встановлюють всі обставини трагедії. Дівчинка 2005 року народження. Вона проживала з дідусем і бабусею, оскільки у її батьків вже нові сім’ї. Під час падіння телефон дівчинки розбився. Мобільний пристрій віддали фахівцям, які складають його буквально по крихтах. Це необхідно, щоб відновити всі дані і коло спілкування дитини», – заявили в поліції виданню Сегодня.

Нагадаємо, що раніше в Києві за місяць троє дітей випали з вікон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Березня 2021 15:45
щось лiтуни нездорово прискорились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus