USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Україні створять національну мережу зарядних станцій для електромобілів

20 Червня 2022 06:31
В Україні створять національну мережу електричних зарядних станцій.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

З цією метою «Енергоатом» та Укргазбанк підписали меморандум. Сторони домовились розпочати спільну реалізацію проекту, використовуючи фінансові можливості Укргазбанку та виробничо-технічний потенціал «Енергоатому», який є найбільшим виробником електричної енергії в Україні.

«Сьогодні зроблений ще один важливий крок з розвитку інфраструктури електричного транспорту та створення національної мережі зарядних станцій в Україні, визначені джерела фінансування для розбудови цієї мережі на території всієї країни», – заявив міністр енергетики України Герман Галущенко під час підписання документа.

Він додав, що створення такої мережі наближує Україну до виконання міжнародних зобов’язань щодо вуглецевої нейтральності економіки, а також зменшує забруднення навколишнього середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus