USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В Україні тестують 4 препарати від COVID-19

11 Липня 2020 12:27
В Україні зареєстрували чотири медичних препарати, які проходять клінічні випробування на лікування від коронавірусу (COVID-19) – Амізон, Аміксин, Корвітин і Біовен.

Про це на брифінгу в суботу, 11 липня, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише Обозреватель.

«Всі препарати проходять стадію клінічних випробувань. Деякі вже знаходяться на завершальній стадії. Відразу після завершення випробувань, будуть зроблені висновки щодо ефективності цих лікарських препаратів», – зазначив глава МОЗ.

Степанов також додав, що на сьогоднішній день вакцини проти COVID-19 в світі ще немає.

«Україна активно відстежує всі випробування, які проходять в світі. Наприклад, є компанія AstraZeneca, яка заявила про виробництво вакцини. Німеччина, Франція, Італія та Нідерланди створили деякий альянс і зробили попереднє замовлення цієї вакцини», – розповів міністр
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 11 Липня 2020 12:58
З зібраної інформації з усіх джерел можна заключити що імунітет до ковіда якщо і є, то недовгий - до 2х місяців. Виходить що вакцинуватися треба буде кожні 2 місяці, тобто підсісти на голку. До того ж вакцинація є зараженням організма в менших дозах, не кажучи вже про інший небезпечний склад вакцин, що призводить до різних побічних ефектів та навіть смертності. Ще треба врахувати що ковід постійно мутує і вчорашня вакцина сьогодні вже буде не дієва. Виходячи з цього, вакцинація - це самий нерозумний шлях до подолання даної хвороби. От ліки - це вихід. Теоретично якщо ізольувати та вилікувати всіх хворих на ковід, то ця хвороба може зникнути. Інших шляхів поки що немає. До того ж тільки ліки можуть поставити людей на ноги, а не вакцина. Хочеться лише сподіватися що доля зазначених ліків не буде такою як і всіх інших.
Бульба до Цікаво Показати IP 11 Липня 2020 16:12
От маячню не пишіть!!!! У Ваші твердження помилкові!!! Ви водите в оману людей і сієте панічні настроі!!! Краще до бабки посилайте!!! Більше толку буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus