USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пацієнти одужують за декілька днів: в Ізраїлі випробовують ліки проти коронавірусу

18 Вересня 2021 18:02
Дослідники в Ізраїлі заявили, що препарат, яким лікують хворих на СНІД, так само ефективний проти коронавірусної інфекції. Препарат успішно пройшов першу стадію клінічних випробувань.

Як передає ТСН, про це повідомляє ізраїльське видання «Деталі».

Перші клінічні випробування препарату провели у лікарні бразильського міста Сан-Паулу.

Загалом було 12 учасників експерименту у віці від 18 до 60 років, хворі на COVID-19 в легкій і середній формах. Упродовж 10 днів вони отримували по дві ін’єкції препарату.

Як показали спостереження, поширення вірусу в організмі пацієнтів помітно зменшувалося уже на четвертий день після початку прийому препарату.

У фармацевтичному підприємстві, яке займається виготовленням цих ліків, повідомили також про неофіційне тестування препарату на пацієнтах з COVID-19 в Конго.

«Всього за 9 днів два пацієнта повністю одужали, а іншим стало набагато краще, і майже не залишилося слідів вірусу. З 15 осіб, які не отримували ліки, 14 померли», – зазначив гендиректор фармацевтичної компанії Ціон Айни.

Друга стадія клінічних випробувань запланована на жовтень цього року і буде проводитися в ізраїльській клініці Барзілай. У експерименті візьмуть участь близько 150 осіб.

Нагадаємо, інноваційні ліки проти коронавірусу, які отримала Україна у рамках співпраці з урядом США, призначені для специфічних груп медичного ризику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 18 Вересня 2021 20:27
Це дійсно. Випробовують. І саме на людях. І це у всьому світі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus