USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні ввели в обіг тест для перевірки імунітету після вакцинації від COVID-19

27 Липня 2021 12:18
В Україні введено в обіг новий ІФА-тест, який ефективно оцінює поствакцинальний імунітет до коронавірусу.

Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу розробників діагностикуму компанію «Діапроф-Мед».

«Введено в обіг новий ІФА тест DIA®-SARS-CoV-2-nAb для якісного та напівкількісного визначення нейтралізуючих антитіл до Spike-антигену коронавірусу SARS-CoV-2 в сироватці та плазмі крові людини. Тест-система може бути використана для визначення імунного статусу перехворівших на COVID-19 осіб, а також для оцінки поствакцинального захисного гуморального імунітету», — йдеться в повідомленні.

Розробники також повідомляють, що перевагою цього тесту є визначення нейтралізуючих антитіл, які перешкоджають зв’язуванню коронавірусу з клітинами організму людини.

«Тест-систему 07.07.2021 р. внесено до «Реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг під номером 9405», - повідомили в компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus