USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні викрили банду, яка готувала розбійні напади за наказом спецслужб РФ

25 Січня 2022 15:08
Служба безпеки України знешкодила злочинну групу, яка готувала серію розбійних нападів на міські об’єкти у прикордонних регіонах України.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Під час масштабної операції у Житомирі та Харкові українські контррозвідники знешкодили організоване злочинне угруповання, яке координували представники спецслужб Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

Серед вилученого у зловмисників - вибуховий пристрій, стрілецька зброя та боєприпаси.
Організатори банди займалися підготовкою до вчинення серії розбійних нападів на міські інфраструктурні об’єкти, у тому числі комерційної сфери. За їхнім задумом, це мало призвести до дестабілізації внутрішньої обстановки в регіонах.

Встановлено, що групу організували двоє місцевих жителів, один з яких має громадянство РФ. Під прикриттям нібито працевлаштування в охоронній фірмі, вони підбирали «кандидатів» до складу банди. Для цього використовували власні зв’язки серед представників криміналітету.
Під час проведення слідчих дій за місцями перебування обох організаторів угруповання, правоохоронці, серед іншого, виявили спеціальні технічні пристрої радіочастотного пригнічення, чорнові записи з планами щодо підготовки до розбійних нападів, засоби зв’язку, комп’ютерну техніку та електронні носії інформації із доказами протиправної діяльності.

У рамках кримінального провадження, тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушень та притягнення до відповідальності винних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Однозначно Показати IP 25 Січня 2022 16:33
Затримали звичайних гопників, і приплели спецслужби.
Готувала, готувала Показати IP 25 Січня 2022 19:07
І не зготувала. Газ і світло виключили. Агресори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus