USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні з 22 вересня запроваджують єдиний смарт-квиток на транспорт

21 Вересня 2020 11:50
Від вівторка, 22 вересня, в Україні запрацює послуга смарт-квиток – один квиток на всі види громадського транспорту.

Про це йдеться на ТСН.

«Це єдиний цифровий квиток, який анонсували місяць тому. Але будемо доопрацьовувати в такому пілотному режимі. Почали з популярного напрямку – «Укрзалізниці» та Київського метрополітену. Але від завтра це вже вийде на промисловий продаж», – розповів міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Придбати квиток можна буде на сервісі Smart Ticket, а згодом у касах чи інших системах з продажу білетів. Зі слів Криклія, зараз вартість єдиного квитка дорівнюватиме вартості окремих квитків, але міністерство доопрацьовує так звану «економічну складову» сервісу.

«Зараз це не більше і не менше вартості квитків. Комісію на оплату додаткових витрат покривають відповідні компанії. Наприклад, Київпарксервіс чи Київметрополітен. Вони покривають комісію, щоб не було дорожче. Але мета - аби було вигідніше, аби була додаткова економія», – розповів голова Міністерства інфраструктури Владислав Криклій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2020 12:10
Ті електронні квитки потрібно робити централізовано, щоб була одна система на всю країну, а в нас зараз кожний обласний центр свого велосипеда винаходить, а потім ті велосипеди, ще якось до спільного знаменника треба звести...
Читач Показати IP 21 Вересня 2020 12:14
Яким боком це стосується Луцька?
0-0-0 до Читач Показати IP 21 Вересня 2020 17:42
Діджиталізація в турборежимі. І вийди геть разбійник!!! Що ще не ясно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus