USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

В Україні запускають «ДроваЄ» й закликають остерігатися шахраїв

10 Серпня 2022 23:00
В Україні розробляють інтернет-магазин із продажу дров для населення.

«ДроваЄ» – державний онлайн-ресурс для продажу дров населенню, який зараз перебуває на стадії розробки. Запуск планується до початку опалювального сезону, повідомили у Державному агентстві лісових ресурсів України.

Держлісагентство нині інтенсивно готується до опалювального сезону. Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець поставив завдання збільшити обсяги заготівлі дров для достатнього забезпечення населення паливом. Особлива увага приділяється забезпеченню дровами тих областей, енергетична інфраструктура яких постраждала внаслідок повномасштабного вторгнення рф.

Читати ще: Україна готова до опалювального сезону на 60%, – Шмигаль

«Ми розуміємо, що, окрім заготівлі необхідних об’ємів продукції, потрібно також забезпечити громадян простим і комфортним інструментом для її замовлення. Тому ми почали розробку державного онлайн-магазину дров. Скоро замовлення дров стане таким же простим і зручним процесом, як і шопінг в улюбленому онлайн-магазині», – зазначають у Держлісагентстві.

Для покупки дров необхідно буде виконати кілька простих кроків: зареєструватися на ресурсі, обрати лісгосп, визначитися із типом дров’яної продукції та її обсягом, здійснити оплату.
Водночас у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства закликають бути уважними купуючи дрова, адже активізувалися шахраї.

Лісівники наголошують, що не слід вірити оголошенням у соцмережах, де пропонують дрова за низькими цінами і тільки у випадку передоплати – перерахунку на приватну банківську картку.

«Лісогосподарські підприємства так не працюють! Придбати дрова і справді нескладно, але для цього треба прийти у лісництво. Або зателефонувати за номерами відповідальних за реалізацію, вказаними на офіційних сторінках лісгоспів та на сайті Волинського ОУЛМГ. Оплата за дрова паливні проводиться лише на розрахунковий номер підприємства, а не на банківську карту. Будьте обережні!» – зауважують волинські лісівники.

«Процедура купівлі паливних дров для населення максимально спрощена. Відтепер розрахуватися за дрова можна у кожному лісництві», – підкреслив Голова Держлісагентства Юрій Болоховець.

Охочі придбати дрова повинні:

звернутися до лісництва та написати відповідну заяву;

отримати рахунок на оплату;

здійснити оплату через термінал у лісництві; також можна оплатити дрова у будь-якому відділенні банку або через онлайн-банкінг;

після оплати вирішити організаційні питання щодо доставки дров; за потреби вартість автопослуг оплачується окремо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Серпня 2022 00:15
чому не вугілля?
Ротердам до Анонім Показати IP 11 Серпня 2022 09:22
Шахтарів мобілізують, гляньте сусідню новину.
111 Показати IP 11 Серпня 2022 23:12
яке звернутися? яку ще заяву писати? відновлюємо ссср?
111 до 111 Показати IP 11 Серпня 2022 23:17
чому не можна: дзвінок- отримав рахунок- оплатив- привезли дрова? максимум 5 хвилин на замовлення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus