USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В Україні запустять автоматичні комплекси зважування транспорту

14 Серпня 2020 23:05
До кінця року на всіх автошляхах України працюватимуть 54 автоматичних комплекси габаритно-вагового контролю.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави, про це міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив на традиційній селекторній нараді під головуванням президента.

Зазначається, що голова Національної поліції України Ігор Клименко констатував, що через нинішню спеку в шести областях України під вагою фур асфальтне покриття руйнується, тож для збереження доріг поліція обмежує пересування багатотонного й габаритного транспорту в цих регіонах у денний час.

Президент назвав ситуацію з перевантаженням фур неприпустимою та закликав терміново організувати роботу зі зважування такого транспорту.

«За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, вже проведено тендер, і до кінця року на всіх автошляхах України працюватимуть 54 автоматичних комплекси габаритно-вагового контролю», – цитує міністра пресслужба президента.

Очільник Мінінфраструктури також поінформував, що триває оновлення кадрів Державної служби України з безпеки на транспорті.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський на селекторній нараді 16 червня доручив СБУ та МВС почати кампанію з протидії порушенню габаритно-вагових норм на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Серпня 2020 23:15
Та ви тільки в Луцьку по ковельській після 23-00 ганяють такі навантажені що аж пакко підстрибує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus