USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні з'явилася пам'ятна монета «Сили тероборони ЗСУ»

3 Жовтня 2022 23:18
Національний банк України від сьогодні вводить в обіг пам'ятну монету «Сили територіальної оборони Збройних сил України».

Про це повідомляє пресслужба регулятора, передає УНІАН.

Монету номіналом 10 гривень буде випущено тиражем 10 мільйонів штук.

На аверсі зображено: угорі – малий Державний Герб України, у центрі, в обрамленні давньоруського орнаменту написи: УКРАЇНА/10/ГРИВЕНЬ, на тлі орнаменту: рік карбування монети – 2022 та логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України.

На реверсі розміщено дві стилізовані фігури військовослужбовців, ліворуч від яких – логотип Сил територіальної оборони ЗСУ; по колу написи: «Готові до спротиву», «Сили територіальної оборони ЗСУ».

Нагадаємо, 11 липня в обіг ввели пам’ятні монети «В єдності – сила», присвячені всенародному єднанню українського народу у боротьбі проти російського агресора та міжнародній підтримці, яку нашій державі надає весь світ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus