USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні змінили межі семи міст

22 Жовтня 2020 09:28
Уряд на засіданні схвалив проекти постанов Верховної Ради про зміну і встановлення меж семи населених пунктів. До цього часу межі цих міст були не встановлені та юридично не закріплені.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан на своїй сторінці в Facebook, пише УНІАН.

Йдеться про такі міста: Овруч Коростенського району Житомирської області; Рогатин Івано-Франківського району Івано-Франківської області; Городок Хмельницького району Хмельницької області; Рубіжне Сєверодонецького району Луганської області; Арциз Болградського району Одеської області; Великі Мости Червоноградського району Львівської області; Шполи Звенигородського району Черкаської області.

За словами Мокана, відсутність визначення меж цих міст заважала створенню повноцінного життєвого середовища та сприятливих умов для їхнього розвитку, забезпеченню ефективного використання потенціалу територій із збереженням її природних ландшафтів та історико-культурної цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus