USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В «Укрпошті» анонсували скорочення адмінперсоналу компанії на третину

1 Листопада 2018 21:19
Національний поштовий оператор «Укрпошта» вже запустив процедуру скорочення адміністративно-управлінського персоналу на 30% згідно з антикризовим планом, який набув чинності.

Про це заявив на прес-конференції в Києві гендиректор компанії Ігор Смілянський, повідомляє УНІАН.

За словами голови компанії, він підписав відповідний документ сьогодні, 1 листопада, і звернувся до профспілок з відповідним повідомленням. «Це 30% від фонду оплати праці адміністративно-управлінського персоналу. І це не топ-менеджмент. Адміністративно-управлінським персоналом вважаються і бухгалтери, і IT-фахівці, та інші. А тому так, це 30% від фонду оплати праці невиробничого персоналу», - сказав він.

За словами голови «Укрпошти», у компанії є термін до 1 грудня, який дозволяє дочекатися погодження нового тарифу за доставку пенсій, що дозволить реалізовувати всі заплановані скорочення.

Як повідомлялося, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив, що компанія підготувала антикризовий план, який починає діяти з 1 листопада, якщо економічно виправданий тариф на доставку пенсій не буде прийнятий. Згідно з планом передбачається, що компанія закриє 5-7 тисяч стаціонарних відділень, звільнить частину адміністративного і виробничого персоналу. У 2017 році «Укрпошта» отримала 203 мільйони гривень чистого збитку проти 158 мільйонів гривень чистого прибутку роком раніше. При цьому «Укрпошта» оцінила збитки від послуги доставки пенсій в 1 мільярд гривень на рік.

Влітку президент України заявив, що виступає категорично проти скорочення «Укрпоштою» відділень у сільській місцевості, а також наміри припинити надання послуги з виплати пенсій через відділення оператора.

Довідка

«Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг, у тому числі виплату пенсій, через більш ніж 11 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Теремно Показати IP 1 Листопада 2018 21:23
Хай починає з себе. Відразу зарплата на с120 листонош вивільниться.
Клієнт Показати IP 2 Листопада 2018 08:44
Скрізь нормальні програмісти, в Укрпошті через них постійно нічого не працює на відділенні. Краще їх ЗП роздати працівникам на відділення...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus