USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В укритті Луцького клінічного пологового будинку народився хлопчик

17 Березня 2022 11:36
В укритті Луцького клінічного пологового будинку народилося немовля.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла заступниця директора з економічних питань Марина Ляшук.

З її слів, породіллю звати Леся. Вона – жителька Луцької територіальної громади. Пологи у жінки відбулися вперше і без ускладнень. Хлопчик з вагою 3,660 кг і зростом 53 см народився природним шляхом 16 березня 2022 року о 4:20 в укритті Луцького пологового будинку. Під час пологів був присутнім чоловік породіллі.
Читати ще: «Під вибухи втікали від колони окупанта». Вимушена переселенка, яка стала мамою у Луцьку. Як народжуються діти війни

До слова, в укритті пологового будинку в обласному центрі облаштували палати, пологові зали та операційну. Окрім того, створили склади ліків, медичних виробів, дитячої та жіночої гігієни, харчування, одягу й інших товарів.

«Породіллі та медичний персонал забезпечені всім необхідним», – інформує Марина Ляшук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що під час повітряної тривоги у бомбосховищі Волинського обласного перинатального центру народилося два хлопчики.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus