USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В Укрзалізниці звільнили топ-менеджера за домашнє насильство. Відео 18+

26 Травня 2020 19:26
Звільнили директора з розвитку бізнесу «Укразлізниці» Андрія Рязанцева після того, як у мережу потрапило відео зі схожою на нього людиною, що б’є жінку.

Інформація про звільнення Рязанцева опублікована на сайті Укрзалізниці, передає Корреспондент.

«Правління АТ «Укрзалізниця» вважає, що всі співробітники компанії повинні дотримуватися кодексу етики та сімейних цінностей. Повідомляємо, що наразі Андрій Рязанцев не є працівником АТ «Укрзалізниця», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ще вранці Рязанцев брав участь у нарадах. Директор з інфраструктури Роман Веприцький опублікував у соцмережі пост про зустріч з учасниками ринку контейнерних перевезень, приклавши до нього фотографію з Рязанцевим у президії.

Відео зі сценою домашнього насилля опублікували у «Стоп корупції». На ньому чоловік, схожий на Андрія Рязанцева, б’є жінку. Увага, відео містить нецензурну лексику і сцену насилля!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 26 Травня 2020 20:12
шось мені здається - це галіма підстава.
Анонімус до Анонім Показати IP 26 Травня 2020 22:44
Та хз, може бути що і підставили. Але якби то не було, пацани, з бабами треба акуратніше. Бо хоч "ббпє" часто єдиний дієвий метод поставити окуївшу самку гомо сапієнса на місце. Проте застосовувати його категорично не рекомендується, крім випадків законної самооборони зрозуміло. Навіщо лишній раз з поліціянтами спілкуватись, та ще й потенційно в якості підозрюваного. Тому дивіться кого в своє життя і свій дім пускаєте. Дуже уважно дивіться. Якщо є підозри на прибацаність баби, чи тягу до алко, чи що погуляти-потусити занадто любить... Повірте, послати її зразу - це єдиний вихід. Нерви, здоров'я, час, бабло збереже точно)) Варіант єдиний - до мами, сонечко, бажаю успіхів в твоєму щасливому житті без мене))
—— Показати IP 26 Травня 2020 20:35
Дівчина , як на мене не твереза... або неврівноважена...
123 до —— Показати IP 27 Травня 2020 00:18
Щось таке проглядається. Але тоді до нього питання - нахіба жити з такою взагалі?! Ти ж не останній хлоп в селі ніби, знайди нормальну. Нема нормальної - так самому спокійніше буде. Видно є чудікі, яким подобається на пороховій бочці сидіти. Коли поруч мавпочка сірниками бавиться.
Ваван Показати IP 26 Травня 2020 20:48
Мало дав! Істєрічка!
Народна прокуратура Показати IP 26 Травня 2020 21:48
Стовідсотково якась психічка і небезпечна для оточуючих. І до чого тут сайт "Стоп корупції", віщо використовував при цьому службове становище?. А ця психічка, щоб помститись йому скинула цей заздалегідь підлаштований запис знайомому журналюзі
Активіст Показати IP 26 Травня 2020 22:15
Можливо дякуючи батькам цієї істерички він став такою персоною.
Локі Показати IP 27 Травня 2020 02:13
Подивіться уважно.. .., відео 19 року....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus