USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В ЄС відреагували на затримання Саакашвілі

5 Грудня 2017 14:05
У Представництві Європейського Союзу в Україні заявили, що слідство щодо екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі повинно проходити згідно з законами і дотриманням прав лідера "Руху нових сил". Про це повідомляє УНІАН.

"Ми в курсі того, що відбувається зараз з паном Саакашвілі. Ми також уважно слідкуємо за цим випадком і маємо надію, що слідство відбудеться вчасно і згідно з усіма вимогами закону", - йдеться у заяві Представництва ЄС.

"Також закликаємо органи влади, щоби не дійшло до порушення основних прав пана Саакашвілі", - додали там.

Нагадаємо, 5 грудня під час брифінгу Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі проводив акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні і сприяння членам злочинного угруповання Віктора Януковича та Сергія Курченка у зупиненні їх кримінального переслідування.

Окрім того, правоохоронці знайшли паспорт громадянина України Міхеїла Саакашвілі під час обшуків у київській квартирі керівника Київського обласного осередку «Руху нових сил» Северіона Дангадзе.

Окрім того, як стало відомо, активісти вже звільнили Саакашвілі з авто силовиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus