USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Європі кілька країн постраждали від буревіїв та злив. Відео

15 Липня 2021 08:44
У Європі одразу кілька країн постраждали від буревіїв та злив.

Про це розповідається у сюжеті ТСН.

У центральній Німеччині шторми призвели до масштабних повеней, а рятувальникам довелося визволяти кількох людей із затопленого підземного паркінгу.

Повідомляється, що за пів доби у регіоні випало 80 літрів дощу на квадратний метр: на деяких вулицях опадів було щонайменше по коліно. Дощитиме на заході і в центрі країни, за прогнозами, до четверга.
Від такої ж негоди постраждала Польща, зокрема її столиця Варшава.

Нагадаємо, раніше на Швейцарію налетіла потужна злива, від якої найбільше постраждала фінансова столиця країни – Цюріх.

У центральній Німеччині шторми призвели до масштабних повеней,

За повідомленням місцевих ЗМІ, попередньої ночі в Цюріху випало понад 4 см дощу. При цьому всього за 10 хвилин на Вальдегг, недалеко від Цюріха, випало більше 3,1 см дощу.

Ділянки автобусної та трамвайної мережі Цюріха були зупинені через те, що на контактні лінії впали повалені ураганом дерева. Крім того, були затоплені кілька вулиць.

Метеорологічна служба повідомила, що прогнозуються подальші дощі і що повені, ймовірно, посиляться. Особливо це стосується районів навколо озер і річок. Також попередили про зсуви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus