USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Європі загрожує «велика Буча»: росіяни тренуються в Україні, – соціолог

6 Квітня 2022 18:14
Російські окупанти всерйоз планують захопити Європу – тренуються в Україні та хочуть влаштувати в Європі «велику Бучу».

Європейцям потрібно зупинити маніяків ще в Україні, інакше вони прийдуть до них, поділився думкою російський соціолог Ігор Ейдман, коментуючи слова заступника голови Радбезу Російської РФ Дмитра Медведєва про мету РФ у війні в нашій країні. Про це пише УНІАН з посиланням на Фейсбук соціолога.

«...Це не жарт, вони всерйоз планують захопити Європу. У Кремлі справжнісіньке масове божевілля. Там думають, що європейці підкоряться їм у страху перед ядерною війною, а США при такій загрозі захищати Європу не будуть», – зазначив експерт.

Читати ще: «У нього зростає апетит», – Зеленський про те, чого хоче Путін

Соціолог вважає, що влада РФ сама створила пропагандистський образ слабкої, розбещеної, зніженої «Гейропи» і сама ж повірила в нього.

«...Тепер вони тренуються в Україні, щоб влаштувати Європі велику Бучу до Лісабона включно», – попередив Ейдман.
Раніше Дмитро Медведєв говорив, що росіяни воюють заради «можливості нарешті побудувати відкриту Євразію – від Лісабона до Владивостока».

На початку квітня від окупантів було звільнено місто Буча Київської області. У місті захисники України виявили братську могилу з понад 280 тілами мирних жителів з ознаками насильницької смерті. На узбіччях валялися тіла застрелених жінок та чоловіків.

Читати ще: Зеленський про росіян, винних у звірствах у Бучі: «Вони заслуговують лише на смерть»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus