USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У зоні ООС загинула 22-річна військова, яка навчалась на Волині

10 Червня 2021 19:51
Учора, 9 червня, військова 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади (Закарпатський легіон) загинула під час виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу бригади.

«9 червня в районі відповідальності наших підрозділів під час виконання службових обов’язків трагічно загинула військовослужбовець нашої бригади. Командування частини висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблої захисниці», – йдеться в повідомленні.

Про обставини трагедії наразі не повідомляється.

«9 червня в районі проведення Операції об’єднаних сил загинула лейтенант Шемчук Каріна Олегівна, заступник командира роти з морально психологічного забезпечення 128-ї ОГШБр ЗСУ», – повідомило пізніше Українське Закарпаття.

Каріна Шемчук (15.02.1999 р.н.) була випускницею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Львів). У неї залишилися батько і мати, також військова ЗСУ.

Як пише Буг, вона раніше навчалася в школі-інтернаті Володимира (нині – це школа-ліцей).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 11 Червня 2021 11:07
Нарази не повидомляеться.как мило. А когда повидомиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus